Raportul zilei – 22.04.2020

Raportul zilei – 22.04.2020

Raportul Zilei
Miercuri, 22.04.2020, s-au prezentat in cadrul Spitalului Rovinari, în Compartimentul Primiri Urgenţe, un număr de 14 pacienţi, cu diverse afecţiuni, după cum urmează: indigestie, colecistită, plagă deschisă la pumn, boala pulmonara obstructiva cronică, durere abdominala nespecifica, colică, plagă deschisă la degete, pneumonie nespecifică, hipertensiune arterială, etc. Dintre aceştia, 3 pacienţi au necesitat internare. Pacienţii sunt din Rovinari, Fărcăşeşti, Urdari şi Alunu-Vâlcea. In cursul zilei de ieri, existau 2 suspecţi de infectare cu noul Coronavirus.

În această dimineaţă a sosit rezultatul pentru unul dintre pacienţi, acesta din pacate a fost gasit pozitiv, urmând să fie transferat către o unitate medicală dedicată.

În Ambulatoriu s-au prezentat un număr de 17 pacienţi, pentru consultaţii diverse, în cabinetele de oftalmologie, penumologie şi gastroenterologie.

Facem precizarea că există cantităţi suficiente de echipamente de protecţie şi dezinfectanţi în magazie, toate secţiile având deja distribuite stocuri necesare pentru cel puţin încă două săptămâni. De asemenea, unitatea noastră are comenzi emise pentru toate tipurile de materiale de protecţie şi dezinfectanţi, urmând ca acestea să sosească în cel mai scurt timp posibil.
Suntem aici pentru dumneavoastră! Scopul nostru este să oferim servicii medicale de calitate tuturor pacienţilor, indiferent de situaţie.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat prin măsurile luate de către unitatea noastră, crescând timpii de aşteptare pentru pacienţii non-critici, însă toate aceste măsuri au ca scop efectuarea unui triaj eficient şi protejarea populaţiei cât şi a cadrelor medicale şi personalului tehnic şi administrativ.

Vă mulţumim pentru înţelegere!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *