Raportul Zilei – 21.04.2020

Raportul Zilei – 21.04.2020

Marţi, 21.04.2020, s-au prezentat in cadrul Spitalului Rovinari, în Compartimentul Primiri Urgenţe, un număr de 8 pacienţi, cu diverse afecţiuni, după cum urmează: plagă deschisă, cistită acută, neuropraxie intercostală sau pneumonie nespecificată, etc. Dintre aceştia, doar un singur pacient a necesitat internare. Pacienţii sunt din Bâlteni, Fărcăşeşti, Negomir, respectiv Aninoasa.
În cursul zilei de ieri, existau 2 suspecţi de infectare cu noul Coronavirus, iar in cazul unuia s-a rezultatul s-a dovedit negativ, fiind ulterior externat.
În Ambulatoriu s-au prezentat un număr de 16 pacienţi, pentru consultaţii diverse, în cabinetele de oftalmologie, ginecologie, urologie, psihiatrie şi. ortopedie-traumatologie.
În această dimineaţă, în cadrul Compartimentului de Primiri Urgenţe s-a prezentat un pacient cu simptome care sugerau suspiciunea infectării cu noul Coronavirus. Acesta este angajat în cadrul EMC Roşia, locuitor al comunei Urdari. Au fost recoltate probe şi trimise către laborator pentru analize, urmând să fie întreprinse acţiuni specifice, în funcţie de rezultate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *