Moveos vine în sprijinul Spitalului Orãșenesc Rovinari

Moveos vine în sprijinul Spitalului Orãșenesc Rovinari

     Chiar dacă industria auto a primit o lovitură cruntă în urma crizei provocate de pandemia COVID, prietenii și partenerii noștri de la #MOVEOS Rovinari nu s-au dat bătuți și au început propria luptă cu virusul nemilos, sprijinind pe cei care se află în prima linie a luptei cu acest virus.
Astfel, de la producția de componente auto au trecut rapid la producția de echipamente de protecție, măști și combinezoane. Și au făcut-o într-un timp record. Dacă unii spuneau că tranziția de la producția de componente pentru industria auto spre cea de echipamente de protecție ar putea dura până la 3 luni, iată că, oamenii pregătiți și devotați au reușit această trecere în mai puțin de 3 săptămâni.
VNu a fost ușor, au fost zile și nopți de muncă asiduă, dar rezultatul a fost cel așteptat. Luni, 6 aprilie, au început producția combinezoanelor de unică folosință, iar astăzi, 7 aprilie, 100 de astfel de combinezoane au fost donate Spitalului orășenesc “Sfântul Ștefan”.
Ce am putea spune în aceste momente? Cum am putea să le mulțumim, decât să îi asigurăm de toată aprecierea noastră și de sprijinul necondiționat atunci când situația o va cere.
Aceleași mulțumiri le adresăm și domnului primar Robert Dorin Filip care a luptat neîncetat pentru binele comunității, fără sprijinul căruia compania MOVEOS nu ar fi deschis o linie de producție în orașul Rovinari.
Oamenii buni fac orașul să râdă, oamenii buni fac orașul să spere!Nu ne dăm bătuți, rãmânem în linia întâi orice ar fi!
Vă mulțumim, încă o data!

Medicii, asistentele, personalul contractual și echipa managerială a Spitalului Orășenesc “Sfântul Ștefan” Rovinari.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *